Beerens content met Slutsky: "Houdt zelf ook van een grapje"

6 augustus 2018, 07:57

De eerste weken met Leonid Slutsky als trainer zijn Roy Beerens prima bevallen. De aanvaller van Vitesse is zeer te spreken over de nieuwe Russische trainer van Vitesse, die volgens hem serieus is maar ook in is voor een geintje.

De Rus maakte meteen een goede indruk toen hij bij Vitesse kwam, zegt Beerens tegen de NOS. "Hij wist meteen alle namen en kon van alles over je vertellen. Het eerste wat hij zei was: Wij zijn hier te gast in jullie land, wij moeten ons met respect gedragen. Op de training is hij dominant, maar daarbuiten is hij heel relaxt. Dan mogen we een beetje ouwehoeren. En hij houdt zelf ook wel van een grapje."

?We kennen Beerens voornamelijk als rappe buitenspel, maar onder de nieuwe trainer krijgt hij mogelijk een nieuwe rol. "Ik merkte tijdens de trainingen dat hij een rol 'op tien' voor mij in gedachten had", zegt Beerens. "Op een gegeven moment riep hij me bij zich en vertelde hij dat hij veel wedstrijden had bekeken van Vitesse en vond dat ik het aanspeelpunt moest zijn om door te kunnen voetballen. Nog niet zo slecht gezien, dacht ik."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen