Dordrecht baalt van vechtpartij: "Volgegoten en doorgesnoven"

5 augustus 2018, 20:32

De oefenwedstrijd tussen FC Dordrecht en VV Katwijk werd zaterdag ontsierd door een groep supporters die de boel verstierde. De wedstrijd moest door de ongeregeldheden tien minuten voor tijd worden gestaakt. Dordrecht-voorzitter Hans de Zeeuw walgt van de gebeurtenissen.

Het liep flink uit de hand op het sportcomplex van Katwijk, waar een fan met een kaakfractuur naar het ziekenhuis moest worden afgevoerd. Enkele andere fans raakten gewond. Voorzitter De Zeeuw baalt van het gedrag van de fans. "Ik heb begrepen dat ze vóór de wedstrijd al bij één of twee strandtenten zijn weggestuurd. Ze waren volgegoten met bier en doorgesnoven", zegt De Zeeuw tegen Omroep West.

"Een grote groep uit de feestbus stond met fakkels langs de kant", vervolgt De Zeeuw. "Het liep compleet uit de klauwen." De voorzitter begrijpt dat het duel vroegtijdig werd gestaakt. "Terecht. Dit was de enige juiste beslissing die hij kon nemen. Het is zwaar klote, dit had nooit mogen gebeuren. Het is heel vervelend voor Katwijk." De Zeeuw noemt de misdragende groep geen fans, maar 'een stel randdebielen'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen