Ook Stoke begint met nederlaag aan Championship-seizoen

5 augustus 2018, 19:35

Net als West Bromwich Albion is ook Stoke City teleurstellend begonnen aan het Championship-seizoen. De degradeerde ploeg bleek zondag niet opgewassen tegen het Leeds United van trainer Marcelo Bielsa: 3-1.

Stoke begon met Nederlanders Bruno Martins Indi en Erik Pieters in de basis en zij zagen dat hun ploeg de handen vol hadden aan Leeds United. Al na vijftien minuten brak de thuisploeg de score open via Mateusz Klich. De oud-speler van PEC Zwolle en FC Twente had in tegenstelling tot Lewis Baker wel een basisplaats bij Leeds. Pablo Hernández maakte er vervolgens 2-0 van voor Leeds.

Na de pauze deed Stoke via Benik Afobe nog wat terug waardoor de spanning terugkeerde in de wedstrijd, maar Leeds bracht de marge daarna via Liam Cooper weer op twee. Hij bepaalde met zijn rake kopbal de eindstand op 3-1. Stoke heeft hierdoor direct ondervonden hoe sterk het Championship is. Dat gebeurde West Bromwich Albion zaterdag ook. De mede-degradant van Stoke ging met 1-2 ten onder tegen Bolton Wanderers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen