Spoorboekje: loting CL en deel I van de Eredivisie-Glazen Bol

6 augustus 2018, 07:00   Bijgewerkt: 5 augustus 2018, 23:35

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 6 augustus.

Nieuws

Loting Champions League

Na vandaag weten Ajax en PSV definitief wie hun tegenstanders zullen zijn in de laatste voorronde voor het hoofdtoernooi van de Champions League. Duidelijk is al wel dat PSV, dat een beschermde status geniet, en ook Ajax de absolute grootmachten zullen ontlopen. De loting vindt plaats om 12.00 uur. 

Witsel gepresenteerd bij Dortmund

Borussia Dortmund gaat op deze maandag een toptransfer afronden. De Duitse club neemt de 29-jarige Axel Witsel over van Tianjin Quanjian. De middenvelder gaat een vierjarig contract signeren in Dortmund, zo weten diverse Duitse media.

Specials

Tien spelers om op te letten in het nieuwe eredivisieseizoen

Eindelijk. Na een zomerstop van drie maanden schiet de Eredivisie vrijdagavond weer in gang met het duel tussen PEC Zwolle en sc Heerenveen. Een nieuw seizoen levert uiteraard ook weer nieuwe smaakmakers op. Van welke spelers hebben we nog weinig gezien, maar mogen we wel veel verwachten? FCUpdate.nl zet aan de vooravond van de competitiestart tien mogelijke nieuwe parels op een rij.

De Glazen Bol deel I

{image[327807][right-half][]}Prolongeert PSV de titel of krijgen de Eindhovenaren een opvolger? Voor welke club wordt de KNVB Beker een prooi? En voor wie ligt er aan het einde van dit seizoen een enkeltje naar de Eerste Divisie klaar?  Met de start van de Eredivisie voor de deur halen de redacteuren van FCUpdate.nl hun glazen bol uit de kast en wagen zij zich aan een voorspelling. Onze hoofdredacteur Nathan Sprey trapt de vijfdelige serie af.

Wedstrijden

Almere City FC - Suriname (20.30 uur)

Een heuse nationale ploeg in Almere vanavond. Op een spiksplinternieuwe grasmat oefent Almere City FC maandagavond tegen de nationale ploeg van Suriname. Bondscoach Dean Gorré is in Nederland om de broodnodige ervaring op te doen. Qua resultaten was het niet best: Suriname verloor van Jong Feyenoord (1-0), FC Den Bosch (4-0) en Sparta Rotterdam (5-2).

Voetbal op tv

19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, programma met het laatste sportnieuws

20.45 uur: Hull City - Aston Villa, Ziggo Sport, live verslag van het Championship-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen