Esbjerg laatste club Van der Vaart: "Jaartje lekker ballen"

5 augustus 2018, 09:33   Bijgewerkt: 5 augustus 2018, 09:58

De Deense club Esbjerg fB wordt hoogstwaarschijnlijk de laatste club van Rafael van der Vaart. De 35-jarige middenvelder tekende zaterdag een contract voor één seizoen bij de Deense promovendus en daarna gaat hij vermoedelijk zijn rijke carrière beëindigen.

"Ik verwacht wel dat dit mijn laatste club is", vertelt Van der Vaart in het radioprogramma Langs de Lijn. De keuze om bij Esbjerg te tekenen is vooral vanwege zijn familie, want de oud-international had ook aanbiedingen in Nederland. "PEC Zwolle was in de markt. Daar heb ik ook meegetraind. Maar ik heb toch besloten om dicht bij mijn gezin te wonen. Elke dag op en neer naar Zwolle is toch lastig."

Van der Vaart woont in Esbjerg, omdat zijn vriendin en handbalster Estavana Polman daar ook speelt. In die stad gaat hij dus ook voetballen. Van der Vaart kijkt uit naar zijn nieuwe club, die vooralsnog met twee punten uit vier potjes onderin meedraait. "Ik wil nog een jaartje lekker ballen en die kans krijg ik hier. De trainer weet wat ik kan en wat ik niet kan. Het is een leuke club, alleen de punten ontbreken nog. Ik hoop dat ik daarvoor kan zorgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen