Cillessen over geruchten: "Op dit moment ben ik hier"

5 augustus 2018, 09:47

FC Barcelona-doelman Jasper Cillessen laat maar weinig los over het aankomende seizoen. Geruchten betreffende een vertrek uit Spanje zijn er genoeg rondom de tweede doelman van de Catalanen, maar zelf doet hij ook een duit in het zakje. "Ik weet het niet."

Na afloop van de verloren oefenwedstrijd tegen AC Milan sprak Cillessen met Mundo Deportivo. Op de vraag waar hij dit seizoen speelt, antwoordt de international: "Ik weet het niet. Op dit moment ben ik hier. Ik wil komend seizoen zo veel mogelijk spelen, dat is alles. Verder is het aan de clubs."

De oud-goalie van NEC en Ajax ligt nog drie seizoenen vast bij de Spaanse grootmacht, maar moet voorlopig de Duitser Marc-André ter Stegen voor zich dulden. De afgelopen maanden toonden onder meer Liverpool en AS Roma interesse, maar die clubs hebben inmiddels al andere doelmannen gehaald.

Eerder liet zijn trainer Ernesto Valverde al weten dat hij gewoon verwacht dat Cillessen in Catalonië blijft. De vraag is echter of de Nederlander er ook zo over denkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen