Emmen met jonge keeper Eredivisie in: "Droom die uitkomt"

4 augustus 2018, 19:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Trainer Dick Lukkien heeft zaterdag duidelijkheid verschaft over de keeperskwestie bij FC Emmen. De gepromoveerde club gaat met de pas achttienjarige Kjell Scherpen de Eredivisie in. Hij krijgt de voorkeur boven Dennis Telgenkamp.

Dat bevestigde de trainer na de remise tegen Go Ahead Eagles. "Kjell heeft het goed gedaan in de voorbereiding. Maar we moeten niet vergeten dat Dennis Telgenkamp op de tweede dag van de voorbereiding geblesseerd raakte en, in mijn ogen, nog niet fit genoeg is om te beginnen", zegt hij tegen RTV Drenthe.

Scherpen kijkt terug op een goede voorbereiding en vindt zijn basisplaats een bekroning. "Ik heb er veel energie in gestoken en hard gewerkt. Dan is dit een mooie beloning. Tegen Heracles en Groningen heb ik me goed laten zien. Ik moet er volgende week staan."

Tegen ADO Den Haag gaat de jonge keeper zijn debuut maken in de Eredivisie. "Ik heb altijd bij Emmen gespeeld, het doel was om in het eerste te komen. Eerst hoop je op de Eerste Divisie, maar nu wordt dat de Eredivisie. Dat is een droom die uitkomt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen