PEC en VVV winnen van Eerste Divisie-teams, Emmen niet

4 augustus 2018, 18:18

Een week voor de start van de Eredivisie hebben PEC Zwolle en VVV-Venlo nog even vertrouwen getankt. Oefenwedstrijden tegen respectievelijk RKC Waalwijk en FC Volendam hebben overwinning opgeleverd voor beide Eredivisie-teams.

PEC - RKC 3-0

PEC Zwolle kende zaterdag in eigen stadion weinig problemen met RKC Waalwijk. Er werd met 3-0 gewonnen dankzij goals van drie nieuwe spelers. Vito van Crooij opende de score na een halfuur, Denis Genreau maakt er kort daarna 2-0 van en het slotakkoord kwam op naam van Clint Leemans. De middenvelder benutte in blessuretijd een strafschop.

VVV - Volendam 2-0

Net als PEC Zwolle heeft ook VVV-Venlo zaterdag gewonnen van een ploeg uit de Eerste Divisie. FC Volendam werd met 2-0 opzij gezet, met dank aan doelpunten van de pas zestienjarige Yahcuroo Roemer en zomeraanwinst Tino-Sven Sušic.

Emmen - Go Ahead Eagles 2-2

FC Emmen is er niet in geslaagd om te winnen van een team dat een niveau lager speelt. Glenn Bijl en Wouter Marinus hielpen Emmen aan een ruime voorsprong, maar het team van John Stegeman kwam knap langszij. Maarten Pouwels en Julius Bliek zorgden voor een 2-2 eindstand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen