Van der Vaart gaat vriendin achterna en tekent bij Esbjerg

Van der Vaart gaat vriendin achterna en tekent bij Esbjerg

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 augustus 2018 – Rafael van der Vaart heeft dan toch een nieuwe club gevonden. De 35-jarige middenvelder gaat voetballen bij Esbjerg en tekent een contract voor één seizoen bij de Deense promovendus. Volgens zijn zaakwaarnemer is het nog niet uitgesloten dat hij daarna nog een jaar doorgaat. "Zolang hij kan voetballen, zal hij dat blijven doen."

De 109-voudig international hield nog een tijdlang bij PEC Zwolle zijn conditie op peil en kwam daar ook in aanmerking voor een contract. Zaakwaarnemer Robert Geerlings liet zaterag echter aan de NOS weten dat Van der Vaart naar Esbjerg gaat. "Rafael heeft echter voor zijn privésituatie gekozen", vertelt hij. De 109-voudig international gaat nu, net als zijn vriendin Estavana Polman in de Deense stad Esbjerg aan de slag. "Sportief was de uitdaging bij Zwolle minstens zo interessant, maar dit is voor Rafael een goede uitkomst. Hij is Esbjerg daar dankbaar voor."

Van der Vaart stond vorig seizoen onder contract bij het Deense Midtjylland. Daarvoor was hij actief voor Ajax, Hamburger SV, Real Madrid, Tottenham Hotspur en Real Betis. Volgens Geerlings is het nog niet zeker dat de middenvelder na dit seizoen stopt. "Rafael is een liefhebber. Zolang hij kan voetballen, zal hij dat blijven doen. Zolang hij meent dat hij op niveau kan bijdragen, wil hij genieten van het volgens hem mooiste beroep."

De middenvelder heeft zijn komst naar de Deense promovendus nu ook zelf bevestigd. 

Start het seizoen met 50 euro bonus en zet in op PSV - Feyenoord voor een vliegende start.

Reacties

gerelateerd