Higuaín over keuze Milan: "Hier wilden ze me allemaal echt graag"

4 augustus 2018, 11:59

Gonzalo Higuaín is blij met zijn nieuwe werkgever AC Milan. De dertigjarige Argentijn gaf in een belegde persconferentie aan waarom hij zo graag naar het Milan van trainer Gennaro Gattuso wilde en waarom hij niet naar een andere club vertrok. 

Higuaín had ook naar Chelsea kunnen vertrekken, want de Londenaren hadden interesse in de spits. Hij zou dan herenigd worden met trainer Maurizio Sarri, die hij nog kent van zijn tijd bij Napoli. "Ik schrijf Sarri heel hoog aan. Maar hij was de enige persoon bij Chelsea die me echt graag wilde", aldus de aanvaller bij zijn presentatie. "Hier wilden ze me allemaal echt graag. Dat is het mooiste dat een speler kan krijgen: het gevoel dat je gewild bent."

AC Milan betaalt Juventus achttien miljoen euro voor de spits. Dat is nog op huurbasis, want volgend seizoen kan hij voor het dubbele van dat bedrag definitief ingelijfd worden.

Toch wil hij niet te veel aandacht opeisen, zegt hij. "Ik ben niet de ster. Met een enkele speler ga je geen wedstrijden winnen, dat doe je samen. Deze transfer doet veel met me, want ik heb het over het grote AC Milan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen