Ajax favoriet: "Maar Standard Luik kan hen pijn doen"

4 augustus 2018, 10:12   Bijgewerkt: 4 augustus 2018, 16:23

Jan Boskamp acht Ajax als de favoriet tegen Standard Luik in de derde voorronde van de Champions League. De analist en bovenal fervent voetbalfanaat ziet het bovendien als een mooie kans om de voetbalcompetities in België en Nederland met elkaar te vergelijken. "Een betere graadmeter is er niet."

"Er wordt vaak gezegd dat de ene competitie sterker is dan de andere", vertelt Boskamp in Het Belang van Limburg. "Beide clubs eindigden vorig seizoen als tweede. Een betere graadmeter is er niet." Ajax moest in Nederland het kampioenschap aan PSV laten, terwijl Standard Luik na een sterke eindspurt achter Club Brugge eindigde.

Toch slaat Boskamp de Amsterdammers, die de vorige ronde overtuigend afrekenden met Sturm Graz, iets hoger aan dan de Belgen uit Luik. Hij doet dat vooral vanwege aankopen als Daley Blind en Dusan Tadic dit seizoen. "Als je ziet wat Ajax binnenhaalt deze transferperiode, is dat redelijk indrukwekkend. Dat zie ik bij Standard of Anderlecht niet meteen gebeuren. Ajax is dus favoriet, maar Standard kan hen zeker pijn doen."

Start het seizoen met 50 euro bonus en zet in op PSV - Feyenoord voor een vliegende start.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen