Zorgen in Doetinchem: "We zijn er nog lang niet"

4 augustus 2018, 09:23

Promovendus De Graafschap trok al tien nieuwe spelers aan voor het Eredivisie-seizoen, maar desondanks verloopt de voorbereiding nog niet ideaal. Trainer Henk de Jong oogt bezorgd. "We missen vastigheden."

'Moeizaam', omschreef De Jong de laatste oefenwedstrijd tegenover De Gelderlander. De Superboeren kwamen tegen Al Jazira uit Abu Dhabi niet verder dan een teleurstellend 1-1 gelijkspel.

De Jong weet wel waar het aan schort. "We missen vastigheden. En achterin zijn we nog te kwetsbaar. We zijn er nog lang niet, hebben nog wel een paar weken nodig voordat we een ingespeeld team hebben."

Twee handen voor versterkingen halen heeft dus ook zijn nadelen, want het kost De Graafschap duidelijk moeite om iedereen in te passen. "Misschien spelen we tegen Feyenoord (de eerste tegenstander in de competitie, red.) wel met veel spelers die er vorig jaar ook al waren", zegt De Jong.

Na de komst van de meest recente aankoop Leeroy Owusu telt de selectie van De Graafschap liefst 29 contractspelers. In Doetinchem daarom maar wat graag jonge spelers verhuren.

Start het seizoen met 50 euro bonus en zet in op PSV - Feyenoord voor een vliegende start.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen