De Jong: "Onder meer bij Ronald Koeman in de kijker spelen"

4 augustus 2018, 08:52   Bijgewerkt: 4 augustus 2018, 09:51

PSV-captain Luuk de Jong kijkt uit naar de clash om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord zaterdagavond. De aanvaller kreeg van de nieuwe coach Mark van Bommel de aanvoerdersband toegewezen en is blij in Eindhoven. "Wat ik hier heb, is zó belangrijk voor mij."

In De Telegraaf blikt De Jong vooruit op de wedstrijd tegen Feyenoord en het aankomende seizoen. "Hopelijk halen we het hoofdtoernooi in de Champions League, kan ik me onder meer bij bondscoach Ronald Koeman in de kijker spelen en kunnen we weer een mooi seizoen doormaken met zijn allen."

Eerder was de spits van de landskampioen ook al captain van de club, maar na een mindere periode raakte hij die band kwijt aan Marco van Ginkel en moest De Jong zelfs een tijdje de bank warm houden. Het was een lastige periode voor de spits, die nu beter zijn draai lijkt te vinden. "Ik voel hier zo veel vertrouwen. Wat ik hier heb, is zó belangrijk voor mij. Iedereen weer hoe de situatie een jaar geleden was. Het was de vraag of ik wel of niet weg zou gaan. Uiteindelijk heb ik me teruggeknokt."

Met de nieuwe aanvoerder in de basis kan coach Mark van Bommel zijn eerste officiële wedstrijd als hoofdtrainer van een eerste elftal vanavond opluisteren met een prijs.

Start het seizoen met 50 euro bonus en zet in op PSV - Feyenoord voor een vliegende start.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen