Gisteren gemist: verlies voor Ajax, Vidal tekent bij Barcelona

4 augustus 2018, 01:50

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 3 augustus.

Calcan kiest voor Almere City in plaats van eredivisionist

In plaats voor een Eredivisie-club heeft Andreias Calcan gekozen voor Almere City. De 24-jarige aanvaller was transfervrij nadat Willem II de optie in zijn aflopende contract niet lichtte. Calcan heeft in Almere getekend voor één seizoen.

'Modelprof' Van Eijden keert definitief terug op oude nest

Bij AZ had Rens van Eijden geen belangrijke rol in de selectie en dus heeft NEC uitkomst geboden. De dertigjarige verdediger keert definitief terug op het oude nest en heeft voor drie seizoenen getekend, met de optie op nog een extra jaar.

Rechtsback Anderson maakt droomtransfer naar Lazio

Een prachtige transfer is in de maak voor Djavan Anderson. De rechtsback, die in Nederland voor Ajax, AZ en SC Cambuur speelde, staat op het punt om zijn overstap naar SS Lazio te voltooien. Dat bevestigt de Nederlander tegenover Voetbal International.

Tweede garnituur Ajax krijgt tik op de neus van Wolfsburg

Ajax is vrijdagavond hard onderuit gegaan in een oefenwedstrijd tegen VfL Wolfsburg. In eigen stad verloor de Nederlandse ploeg achter gesloten deuren met 0-3. Alle doelpunten vielen in de tweede helft. Wout Weghorst stond in de basis bij de bezoekers, maar kwam niet tot scoren.

ADO, De Graafschap en Fortuna noteren matige resultaten

Het is niet de avond van de Eredivisie-ploegen geworden op de oefenvelden. Eerder vanavond ging Ajax al met 0-3 onderuit tegen VfL Wolfsburg en ook ADO Den Haag, De Graafschap en Fortuna Sittard hebben teleurstellende resultaten genoteerd.

Buitenland: matige generale Standard Luik, blamage HSV

Vier dagen voor het treffen met Ajax in de voorronde van de Champions League heeft Standard Luik geen goed figuur geslagen in de Belgische competitie. Op bezoek bij Waasland-Beveren imponeerde het team van Michel Preud'homme niet en speelde het met 0-0 gelijk.

FC Barcelona rondt megatransfer af en contracteert Vidal

FC Barcelona heeft vrijdagavond een absolute toptransfer afgerond. Middenvelder Arturo Vidal leek op weg naar Internazionale, maar heeft zich vrijdag verbonden aan de Spaanse grootmacht. Als de Chileen de medische keuring goed doorstaat, tekent hij in Camp Nou een contract voor drie seizoenen. Naar verluidt is er een bedrag rond de dertig miljoen euro met de transfer gemoeid.

Start het seizoen met 50 euro bonus en zet in op PSV - Feyenoord voor een vliegende start.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen