Buitenland: matige generale Standard Luik, blamage HSV

3 augustus 2018, 22:32

Vier dagen voor het treffen met Ajax in de voorronde van de Champions League heeft Standard Luik geen goed figuur geslagen in de Belgische competitie. Op bezoek bij Waasland-Beveren imponeerde het team van Michel Preud'homme niet en speelde het met 0-0 gelijk.

Standard Luik wist vorige week nog wel drie punten te pakken bij de seizoensouverture tegen KAA Gent (3-2), maar imponeerde vanavond totaal niet. Zonder aanwinst Maxime Lestienne speelde de ploeg met 0-0 gelijk. Standard maakte met name in aanvallend opzicht een povere indruk en sloot de wedstrijd met tien man af. Invaller Mehdi Carcela-González werd in de slotfase met een directe rode kaart van het veld gestuurd.

Standard Luik speelt dinsdagavond thuis tegen Ajax.

Dramatische start HSV

Hamburger SV heeft vrijdagavond voor het eerst in de historie een 2. Bundesliga-wedstrijd gespeeld en dat is absoluut geen succes geworden. In een uitverkocht Volksparkstadion ging de gedegradeerde ploeg met 0-3 ten onder tegen Holstein Kiel, dat vorig seizoen derde werd in de competitie. Tien minuten na rust kwamen de bezoekers op voorsprong en twee late doelpunten zorgden voor een fikse nederlaag voor HSV. Bij de roemruchte club stond Rick van Drongelen in de basis.

Start het seizoen met 50 euro bonus en zet in op PSV - Feyenoord voor een vliegende start.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen