Van Leeuwen: "Alle punten in eerste weken, zie ik als bonus"

3 augustus 2018, 14:07

FC Twente heeft nog zes spelers nodig om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Dat zegt Ted van Leeuwen. De technisch directeur geeft ook aan dat dit niet lukt voor de competitiestart over twee weken tegen Sparta. "Het lijkt me sterk dat we dan al klaar zijn", aldus Van Leeuwen.

Op korte termijn presenteert Nacho Monsalve, een 24-jarige verdediger uit Spanje. Deze week contracteerde Twente Aitor en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/336343/twente-haalt-met-braziliaan-ricardinho-nodige-ervaring-binnen/,_blank,Ricardinho]. De volgende stap is het inpassen van de nieuwe spelers in de ploeg van Marino Pusic. Bovendien moeten ze wedstrijdfit worden. "Nacho heeft de afgelopen weken alleen maar in de gym gezeten en Ricardinho kan nog geen hele wedstrijd aan. Dat komt er nog bij, als je in deze fase spelers haalt", geeft Van Leeuwen aan in gesprek met de Tubantia.

Over precies twee weken begint voor Twente de jacht op promotie. Met een thuiswedstrijd tegen Sparta staat er direct een topper op papier. "Alles wat je in de eerste weken binnenhaalt aan punten, zie ik als bonus. Aan de andere kant lijkt het er wel op dat het team goed in elkaar valt. Organisatorisch staat het."

Twente tankte donderdag aan vertrouwen door een oefenzege te boeken op het Turkse Göztepe. De Tukkers klopten de nummer zes van Turkije met 3-0.

Start het seizoen met 50 euro bonus en zet in op PSV - Feyenoord voor een vliegende start.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen