Argentinië stelt tijdelijke opvolgers aan voor Sampaoli

3 augustus 2018, 07:34   Bijgewerkt: 3 augustus 2018, 07:39

Argentinië heeft een tijdelijke opvolging gevonden voor de vertrokken Jorge Sampaoli. Lionel Scaloni (rechts op foto) en Pablo Aimar nemen de interlands van september voor hun rekening. Beiden waren al werkzaam binnen de Argentijnse bond. Scaloni is aangewezen als eindverantwoordelijke tijdens de oefenduels met Guatemala en Colombia.

Scaloni was voorheen assistent van Sampaoli, zowel bij Argentinië als bij Sevilla. Aimar trainde Argentinië onder 17. Hij en Scaloni kregen ook al de leiding over Argentinië onder 20 jaar. Het tweetal begeleidt nu de nieuwe start van Albiceleste na het mislukte WK.

De gevallen vice-wereldkampioen gaat in ieder geval verder zonder de afgezwaaide Javier Mascherano en Lucas Biglia. Het komende jaar staat in het teken van de voorbereiding op de Copa America in Brazilië, die in juni wordt gespeeld.

Wie Argentinië dan onder zijn hoede heeft, zal later blijken. De Argentijnse bond wil de tijd nemen voor het zoeken van een permanente opvolger voor Sampaoli, wiens contract vorige maand werd ontbonden als gevolg van het teleurstellende wereldkampioenschap. Zijn contract liep nog tot medio 2022.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen