Lens belangrijk voor Besiktas, Atalanta herstelt zich uitstekend

2 augustus 2018, 22:27

Jeremain Lens (op archiefbeeld) is goed aan het seizeon begonnen. De aanvaller bereidde twee doelpunten voor in het gewonnen Europa League-duel met Torshavn (6-0). In het heenduel scoorde Lens ook al een keer tegen de club van de Faeröer Eilanden en gaf hij tevens een assist. Toen won Besiktas met 0-2. In dezelfde voorronde van het Europa League herstelde Atalanta zich uitstekend van de misser tegen Sarajevo. De Italianen wonnen met 0-8 en staan alsnog eenvoudig in de derde voorronde.

Besiktas - Torshavn 6-0

Cylie Larin was de grote man aan de kant van Besiktas. De spits maakte een hattrick, twee keer werd hij geassisteerd door Lens. De 1-0 van Larkin bereidde Lens voor met een mooie hakbal. Lens werd na een uur gewisseld, zijn landgenoot Ryan Babel verliet een kwartier voor het einde het veld.

Sarajevo - Atalanta 0-8

Atalanta maakte zich op voor een heet avondje in Bosnië-Herzegovina. De Italiaanse werkgever van Marten de Roon en Hans Hateboer speelde op eigen bodem teleurstellend gelijk (2-2). Maar in de return liet Atalanta geen spaan heel van Sarajevo. Al na een half uur stond het 0-4 en was het duidelijk wie zich voor de derde voorronde zou plaatsen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen