Ziyech moet tot zijn onvrede nummer 10 afstaan aan Tadic

2 augustus 2018, 23:43

Hakim Ziyech heeft zijn rugnummer 10 af moeten staan aan Dusan Tadic. De Marokkaanse spelmaker is het daar niet mee eens. Ajax diende donderdag een aangepaste lijst in bij de KNVB en de UEFA. Tadic sprak bij de onderhandelingen met Ajax zijn wens voor rugnummer 10 uit. Omdat Ziyech wil vertrekken, gaf directeur spelersbeleid Marc Overmars zijn goedkeuring. Zolang Ziyech Ajacied is, speelt hij met 22 op zijn rug.

"Toen er een kans was om Dusan Tadic naar Ajax te halen, bleek tijdens de gesprekken dat het zijn uitdrukkelijke wens was om met nummer 10 te spelen. Daar heb ik toen mee ingestemd", licht Overmars toe op de website van Ajax. "In de tussentijd is geen transfer voor Hakim tot stand gekomen. En wij zijn blij dat hij hier nog speelt."

De wijziging is besproken met Ziyech en zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli. Overmars: "Zij zijn het er niet mee eens. Hakim speelt nu met het nummer waarmee hij bij Ajax begon en de UEFA Europa League-finale haalde. Ik heb veel waardering voor de manier hoe Hakim hiermee om is gegaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen