Van Bronckhorst: "Mooi te zien dat onze generatie kansen krijgt"

2 augustus 2018, 20:34

PSV - Feyenoord betekent zaterdag ook een strijd tussen twee jonge trainers: Mark van Bommel (41) versus Giovanni van Bronckhorst (43). PSV stelde Van Bommel deze zomer aan als opvolger van de vertrokken Phillip Cocu. "Het is mooi om te zien dat onze generatie nu deze kansen krijgt", stelt Van Bronckhorst.

Als hoofdtrainer is Van Bronckhorst al verder dan Van Bommel. Gio staat voor zijn vierde seizoen als eindverantwoordelijke van Feyenoord. In die periode zette hij al vier prijzen in zijn prijzenkast. "De kans die Mark bij PSV nu krijgt, heb ik gekregen bij Feyenoord. Ik zie dus wel wat gelijkenissen", citeert het clubkanaal van Feyenoord Van Bronckhorst op de persconferentie van donderdag. "Ik ken hem al jaren als speler en nu dus ook als trainer."

Van Bronckhorst denkt dat Van Bommel PSV voldoende klaar heeft gestoomd voor het duel van zaterdag om de Johan Cruijff Schaal. "Ik verwacht dat zijn team er komende zaterdag staat, zoals ze dat vaak doen als het moet. Ze hebben een goede voorbereiding gehad, maar dat geldt zeker ook voor ons."

Lees ook: Van Bommel: "Dit duel niet belangrijker dan competitieduel"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen