MVV neemt de verbannen Okita weer in genade aan

2 augustus 2018, 19:15

Banneling Jonathan Okita sluit weer aan bij de selectie van MVV. De clubtopscorer van vorig seizoen ontbrak de eerste trainingen en meldde zich te laat voor het maken van de elftalfoto. Volgens de club was hij te veel bezig met een transfer en hoefde hij zich voorlopig niet te melden. Na gesprekken is Okita weer in genade aangenomen.

'Clubtrainers hebben te dealen met circa twintig spelers. Met individuele belangen is het heel moeilijk (lees: onmogelijk) rekening houden. En een speler die niet traint, wordt niet beter. Dus het was in niemands belang dat Jonathan niet trainde bij de groep. Ik ben dan ook blij om te melden dat Jonathan weer snel gaat aansluiten bij de selectie', schrijft directeur Paul Penders op de website van MVV. 'Want een scherpe Okita is een versterking voor de MVV-selectie. Sterker nog, niet alleen voor de MVV-selectie, als we alle geruchten over de belangstelling in Jonathan mogen geloven.'

Aan het begin van deze week liet Penders nog weten dat de kou nog niet helemaal uit de lucht was. Volgens Okita was alles [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/336210/okita-spreekt-van-misverstand-na-verbanning-mvv/,_blank,een misverstand].

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen