Tadic hoopt dat Ziyech blijft: "Speciale band met hem"

2 augustus 2018, 10:52

Als het aan Dusan Tadic ligt, dan speelt Hakim Ziyech ook na het verstrijken van de transferdeadline bij Ajax. De Servische aanwinst van de Amsterdammers is zeer te spreken over zijn Marokkaanse ploeggenoot, met wie hij een goede connectie voelt.

Tadic liet na de gewonnen wedstrijd tegen Sturm Graz weten dat hij zeer te spreken is over Ziyech. "Hakim is een goede speler en een aardige vent", zegt Tadic tegen de NOS. "Iedereen wil graag dat hij blijft, maar je weet het nooit in het voetbal. De ene dag speel je hier, de andere dag speel je ergens anders. Ik heb een speciale band met hem, omdat hij een goede voetballer is. Het is fijn om met hem te spelen. Het belangrijkste is dat hij gelukkig is en geniet van het voetballen. Hij weet wat het beste voor hem is."

De Servische buitenspeler heeft nu twee duels voor Ajax in de benen en heeft zodoende een eerste beeld van zijn teamgenoten kunnen schetsen. "We hebben goede spelers en goede trainers, maar we kunnen nog beter", denkt Tadic. "We moeten beter als een team verdedigen, van aanval naar verdediging. Bij standaardsituaties moeten we ook beter verdedigen, want veel teams willen ons daarmee pijn doen. Daar moeten we klaar voor zijn. Alleen als we dat beheersen, kunnen we om de titels meedoen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen