Hagi toont geloof: "Het wordt simpeler dan de eerste wedstrijd"

1 augustus 2018, 22:14

De beste papieren zijn voor Vitesse, maar Gheorghe Hagi gelooft er in dat zijn Viitorul de volgende kwalificatieronde kan bereiken. Een week geleden eindigde het heenduel onbeslist (2-2). "Het wordt simpeler dan de eerste wedstrijd, omdat we de tegenstander nu beter kennen", stelt Hagi.

"Ze zijn sterk als we ze laten spelen, maar mijn team en ik zijn ervan overtuigd dat we kunnen winnen", zegt de trainer tegen Omroep Gelderland. "Ik heb een heel jong team, maar het kan. Voor de grap zei ik na de vorige wedstrijd dat het 3-3 gaat worden. Maar ons doel is om minimaal twee keer te scoren, al zal dat niet makkelijk worden."

Voor Hagi is het niet de eerste keer dat hij in het Gelredome komt. Achttien jaar speelde hij op het EK met Roemenië in Arnhem tegen Portugal. "Ik weet dat nog goed. Het is een heel bijzonder stadion met een uitschuifbaar veld. We verloren toen met 1-0, maar haalden wel de volgende ronde op het EK. Ik hou van Nederland. Johan Cruijff was mijn grote idool. De manier van spelen hier heeft veel impact gehad. Jullie hebben goede teams gehad en grote spelers gehad."

Lees ook: Slutskiy gespannen voor return: "Natuurlijk beetje zenuwachtig"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen