Slutskiy gespannen voor return: "Natuurlijk beetje zenuwachtig"

1 augustus 2018, 18:44   Bijgewerkt: 1 augustus 2018, 19:34

Leonid Slutskiy is gespannen voor de Europese return van Vitesse met Viitorul. De Rus moet de Arnhemmers in eerste instantie naar de derde voorronde van de Europa League loodsen, daarnaast is het zijn vuurdoop in het Gelredome. "Ik ben als supporter al in GelreDome geweest, maar dit wordt mijn eerste echte wedstrijd hier", zegt Slutskiy.

"Natuurlijk ben ik een beetje zenuwachtig en vind ik het erg spannend", laat Slutskiy weten aan Omroep Gelderland. "De sfeer kan fantastisch zijn in dit stadion. We hebben een verantwoordelijkheid ten opzichte van onze supporters om iets moois te laten zien in deze eerste wedstrijd. We willen ons maximale niveau halen."

Vitesse begint na de 2-2 in Roemenie met een redelijk perspectief aan de return. "Maar één doelpunt kan alles veranderen. We hebben ons huiswerk gedaan goed na de eerste wedstrijd, want we moeten leren van de fouten die we daar hebben gemaakt. Dat was niet raar, want het was onze eerste officiële wedstrijd van dit seizoen."

Zeker is dat Slutskiy gaat sleutelen aan zijn basiselftal. "We gaan wel wat veranderen in de opstelling, maar niet veel. Ik weet met welke opstelling we gaan beginnen, maar ik ga dat niet bekend maken. Ik denk dat we het beter gaan doen zowel in kwaliteit als resultaat." Mogelijk krijgt Maikel van der Werff een basisplaats, wat ten koste kan gaan van Rasmus Thelander of Jake Clarke-Salter. Daarnaast staat achter Tim Matavz een vraagteken. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen