Rummenigge lovend over Robbery: "Niet per ongeluk verlengd"

1 augustus 2018, 15:08   Bijgewerkt: 1 augustus 2018, 15:37

Arjen Robben en Franck Ribéry mogen dan allebei de dertig al lang en breed gepasseerd zijn, maar vertrouwen krijgen de twee bij Bayern München nog altijd. Clubvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge is in zijn nopjes met het tweetal.

Robben is alweer bezig aan zijn tiende jaar bij der Rekordmeister. Volgens Rummenigge is het geen toeval dat sinds dat moment Bayern weer een grote internationale speler werd. "Ik weet zeker dat deze twee dit mogelijk laatste jaar nog willen laten zien dat ze van topkwaliteit zijn", vertelt hij aan TZ. "De één is in 2007 aangesloten en de ander in 2009. Het is geen toeval dat we sindsdien nationaal en internationaal een gigantische stap hebben gezet."

Tijdens de International Champions Cup maakten de twee ervaren vleugelflitsers - die samen Robbery genoemd worden - gewoon hun minuten in de voorbereiding. Rummenigge zag het allemaal met genoegdoening aan. "Tegen Juventus en Manchester City heb je gezien wat voor kwaliteit ze nog in huis hebben. We hebben de contracten niet per ongeluk verlengd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen