Utrecht pakt door en verlengt met doelman Jensen

1 augustus 2018, 11:08   Bijgewerkt: 1 augustus 2018, 11:16

Opnieuw contractnieuws uit Utrecht: David Jensen heeft zijn contract bij FC Utrecht verlengd. De Deense doelman staat nu tot 2021 onder contract in de Domstad. "We willen samen met hem de volgende stappen zetten."

"David is iemand die ontzettend ambitieus is en dat past bij ons", zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam op de website van de club. "Sinds zijn komst naar FC Utrecht is hij uitgegroeid tot een vaste waarde en publiekslieveling. Wij zijn er, evenals David, van overtuigd dat er nog rek zit in zijn kwaliteiten en dat hij zich in Utrecht en de Eredivisie verder kan ontwikkelen. Het zorgt voor rust en duidelijkheid, bij zowel David als de club. We willen samen met hem de volgende stappen zetten."

Jensen kwam twee jaar geleden over van FC Nordsjaelland De 26-jarige Scandinaviër speelde tot nu toe 53 Eredivisiewedstrijden namens FC Utrecht waarin hij 17 keer de nul hield. Het is het volgende contractnieuws van FC Utrecht, nadat het eerder al  Simon Gustafson, Leon Guwara, Joris van Overeem en Othman Boussaid, Nicolas Gavory en Emil Bergström aantrok.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen