Officieel: Jones verlaat De Kuip voor Al-Nassr uit Saudi-Arabië

1 augustus 2018, 10:08

Het leek een kwestie van tijd, maar nu is het dan definitief bevestigd: Brad Jones verruilt Feyenoord voor Al-Nassr uit Saudi-Arabië. De Rotterdamse club heeft de ervaren Australiër via de social media- en clubkanalen uitgezwaaid.

Het was wachten op een bevestiging vanuit Nederland, omdat Al-Nassr via Twitter al melding had gemaakt van de komst van de 36-jarige doelman, die transfervrij de oversteek maakt. Jones kwam drie seizoenen geleden naar De Kuip en behaalde daar in 2017 de landstitel. Zo nu en dan was hij op een foutje te betrappen en dit seizoen leek hij de concurrentiestrijd met Kenneth Vermeer en talent Justin Bijlow misschien te verliezen. 

"Brad heeft het hier fantastisch gedaan en is nog steeds een keeper van topniveau", aldus technisch directeur Martin van Geel op de clubwebsite. "We kunnen ons permitteren een prima doelman te laten vertrekken, omdat we met Justin Bijlow, Kenneth Vermeer - die gelukkig weer fit is - en Ramón ten Hove nog steeds over een prima keepers-selectie beschikken. Bovendien creëren we zo ruimte in ons salarisbudget en uiteraard zullen we ons blijven oriënteren op de markt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen