Immers: "Als ADO linkerrijtje haalt, zit het stadion vol"

1 augustus 2018, 08:11   Bijgewerkt: 1 augustus 2018, 09:40

Lex Immers en Tom Beugelsdijk staan met hun club ADO Den Haag te popelen om aan het nieuwe Eredivisie-seizoen te beginnen. Vorig jaar eindigde de club uit Den Haag knap als zevende en het duo weet dat die stek evenaren een loodzware klus wordt.

Het duo kende verschillende periodes als voetballer bij ADO en is mateloos populair bij de aanhang van de club. In gesprek met de NOS gaat het tweetal in op het aankomende seizoen. "Het zou geweldig zijn als we de zevende plaats van vorig jaar kunnen evenaren", vertelt Beugelsdijk. "Maar je weet pas eind september waar je echt staat als ploeg."

Immers vult de verdediger aan. "Misschien kunnen we het linkerrijtje halen, als we nog een goede spits halen en de rest blijft. Daar zou ik gelijk voor tekenen."

Den Haag is de derde stad van Nederland, maar heeft een profclub die qua prestaties niet elk jaar strookt met de grootte van de stad. Immers durft te dromen. "Als ADO het linkerrijtje haalt, zit het stadion vol, loopt de stad uit en wordt de rol van de ADO in de stad nog groter."

ADO kan het seizoen in ieder geval goed beginnen als het wint op 12 augustus. Dan speelt het de seizoensouverture tegen promovendus FC Emmen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen