Gisteren gemist: Arias naar Atlético, Jones naar Saudi-Arabië

1 augustus 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 31 juli.

Officieel: Arias heeft zijn transfer naar Atlético Madrid te pakken

Santiago Arias is vertrokken bij PSV. De Colombiaan zet zijn carrière voort bij Atlético Madrid. Dat heeft PSV dinsdagavond via de officiële kanalen bevestigd. Arias stond sinds de zomer van 2013 onder contract in Eindhoven, en vierde sindsdien drie landstitels.

'Jones stapt uit keepersstrijd Feyenoord en vertrekt'

Giovanni van Bronckhorst krijgt een optie minder in de keeperstrijd van Feyenoord. Althans, volgens diverse Nederlandse media is Brad Jones (36) op weg naar Al-Nassr. De Australische doelman heeft een goede relatie met de keeperstrainer van de club uit Saudi-Arabië. Hij was in Rotterdam met Kenneth Vermeer en Justin Bijlow verwikkeld in een concurrentiestrijd.

Utrecht haalt multifunctionele Gavory uit Ligue 2

FC Utrecht heeft zich versterkt met de multifunctionele Nicolas Gavory. De 23-jarige Fransman komt over van Clermont Foot Auvergne, dat speelt in de Ligue 2 van Frankrijk. Hij kan aan de linkerkant als verdediger én als middenvelder uit de voeten. Gavory tekende dinsdag voor drie seizoenen, met de optie voor nog een extra jaar.

Ten Hag pleit voor andere samenstelling van speelkalender

Erik ten Hag vindt dat de FIFPro een punt heeft, maar hij verwijst de spelersvakbond door naar de bonden. De FIFPro leverde kritiek op Ajax, omdat de Amsterdammers woensdag tegen Sturm Graz een beroep deden op WK-gangers Hakim Ziyech, Nicolas Tagliafico, Lasse Schöne en Dusan Tadic. Dat zij minuten maakten, zou zelfs gevaarlijk zijn voor hun gezondheid.

Timmer: "Heerenveen bezig carrière Veerman te dwarsbomen"

Het spel rondom Henk Veerman is op de wagen. Zijn zaakwaarnemer Henk Timmer is niet te spreken over de houding van sc Heerenveen. De Friezen vragen volgens hem een transfersom 650.000 euro. Aan die vraagprijs willen en/of kunnen geïnteresseerde clubs niet voldoen. "Ze zijn daar bezig om zijn carrière te dwarsbomen", spreekt Timmer harde taal.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen