Te Vrede verliest weer met NAC: "Je hebt nu een klotegevoel"

31 juli 2018, 22:54   Bijgewerkt: 31 juli 2018, 22:59

NAC verloor dinsdag voor de vierde keer op rij in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het Turkse Konyaspor was met 1-2 te sterk, en dat frustreert Mitchell te Vrede en Gervane Kastaneer. "We wilden deze wedstrijd winnen, helemaal na de nederlagen die we gehad hebben", aldus Te Vrede, die NAC nog wel aan een 1-0 voorsprong hielp.

"Er zijn ook positieve punten. Maar voor de mensen die komen kijken, en voor onszelf, is winst gewoon lekker. Je hebt nu een klotegevoel, dat is vervelend", zegt de doelpuntenmaker tegen _blank. "Voorafgaande aan deze wedstrijd zit je in de kleedkamer, iedereen pept elkaar dan op. Wat [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/336184/nac-breda-verliest-fors-van-excelsior-ook-de-graafschap-onderuit/,_blank,tegen Excelsior] gebeurde kan natuurlijk niet. Daar hebben we goed over gesproken, er moest een tandje bij en een andere mentaliteit. Mentaliteit die bij NAC hoort. Poetsen en hard werken. Lukt het niet, hard blijven werken. Dat hebben we vandaag wel laten zien."

Kastaneer probeert het van de positieve kant te bekijken. "We leren hier van. Dat is het belangrijkste. Het is nog steeds voorbereiding. Natuurlijk willen we de fans een overwinning meegeven. Maar uiteindelijk gaat het om wat we in de competitie doen. Beter verliezen we nu al die wedstrijden dan dat we op 12 augustus tegen AZ verliezen. Dan gaan de punten echt tellen."

De ambities van Kastaneer zijn duidelijk: de aanvaller wil met NAC een gooi doen naar het linkerrijtje. "Ik heb gezegd linkerrijtje en daar blijf ik bij. Dat kunnen de supporters in hun zak steken en aan het einde van het seizoen kunnen ze bij mij kijken waarom niet of waarom wel. Maar ik weet zeker dat we voor het linkerrijtje gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen