Vogel kondigt aan dat Sturm Graz gaat aanvallen tegen Ajax

31 juli 2018, 20:48

Ajax gaat in de return tegen Sturm Graz ruimte krijgen. De Oostenrijkers willen woensdag in eigen huis voor de aanval kiezen en zijn bereid om veel risico te nemen. Sturm moet een 2-0 nederlaag in Amsterdam weg zien te poetsen. "We proberen alles wat mogelijk is", aldus trainer Heiko Vogel op de persconferentie van dinsdag.

"We moeten met de handrem eraf spelen. Ook al lopen we gevaar voor counters en andere gevaarlijke situaties", zegt de keuzeheer. "Als je naar het stadion komt en verwacht dat wij een muur voor ons doel neerzetten en Ajax van onze goal houden, kun je beter naar een ander stadion gaan."

Vogel kondigde aan dat hij met twee spitsen gaat spelen. "We moeten zorgvuldig, verstandig en met een plan aanvallen. Ik denk dat Ajax de betere ploeg, maar wij hebben meer energie", doelt Vogel op de langere voorbereiding van Sturm. "Iedere kans die er voor ons is, proberen wij te pakken. Als het aan mij ligt, gaat het stormen."

De winnaar van het tweeluik treft Standard Luik in de derde voorronde van de Champions League, en is tevens verzekerd van de poulefase van de Europa League. 

Lees ook: Ten Hag: "Het is niet zo dat direct alles goed gaat"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen