Timmer: "Heerenveen bezig carrière Veerman te dwarsbomen"

31 juli 2018, 20:02   Bijgewerkt: 31 juli 2018, 20:07

Het spel rondom Henk Veerman is op de wagen. Zijn zaakwaarnemer Henk Timmer is niet te spreken over de houding van sc Heerenveen. De Friezen vragen volgens hem een transfersom 650.000 euro. Aan die vraagprijs willen en/of kunnen geïnteresseerde clubs niet voldoen. "Ze zijn daar bezig om zijn carrière te dwarsbomen", spreekt Timmer harde taal.

Timmer zegt dat Heerenveen hun reservespits voor een 'redelijk bedrag' wil laten gaan. "Zeker drie clubs hebben de laatste tijd een bod op Veerman uitgebracht, maar Heerenveen vraagt rond de 650.000 euro. Dat vinden ze dan een redelijk bedrag", zegt de ex-keeper van onder meer AZ, Feyenoord, PEC Zwolle en Heerenveen tegen FOX Sports. "Ze houden hem al twee jaar op de bank. Ze zijn daar bezig om zijn carrière te dwarsbomen. Als zij daar zo door blijven gaan, zijn wij ook genoodzaakt een keer maatregelen te treffen. Nee, het heeft geen zin om te zeggen waar ik dan op doel."

Technisch manager Gerry Hamstra houdt zich op de vlakte. "Ik ga nooit inhoudelijk in op wat er besproken wordt tussen de speler en mijzelf. Het contact tussen Henk Veerman en mij is gewoon goed. Verder ga ik niet in op wat er allemaal gezegd en geschreven wordt. Het is wel zo dat meerdere clubs interesse in hem hebben." Eén van die geïnteresseerde clubs is ADO Den Haag. Volgens Omrop Fryslân deed de Residentieclub een bod van 450.000 euro.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen