City presenteert Sandler en neemt afscheid van Celina

31 juli 2018, 19:40

Manchester City heeft de komst van Philippe Sandler (foto) officieel aangekondigd. Van de 21-jarig verdediger was al een tijd bekend dat hij PEC Zwolle zou verruilen voor de Engelse kampioen. Daarnaast is Bersant Celina vertrokken bij de The Citizens. De voormalige uitblinker van FC Twente heeft een vierjarig contract getekend bij Premier League-degradant Swansea City.

De aankondiging van Sandler is behoorlijk summier. Over de lengte van het contract worden geen mededelingen gedaan. Naar verluidt betaalt City zo'n drie miljoen euro aan PEC Zwolle, dat nooit zoveel geld ving voor een speler. De verwachting in Engeland is dat Sandler in ieder geval dit seizoen verhuurd wordt aan een andere club.

Celina

Voor Celina is zijn avontuur bij City voorbij. De nu 21-jarige Kosovaar kwam zes jaar geleden in de jeugdopleiding van de Engelsen terecht. Maar na verhuurbeurten aan Twente en Ipwisch Town en vier officiële optredens in de hoofdmacht van City, is Celina vertrokken. Hij verbond dinsdag zijn toekomst aan Swansea City, dat degradeerde naar het Championship.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen