Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Utrecht haalt multifunctionele Gavory uit Ligue 2

Utrecht haalt multifunctionele Gavory uit Ligue 2

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

31 juli 2018 – FC Utrecht heeft zich versterkt met de multifunctionele Nicolas Gavory. De 23-jarige Fransman komt over van Clermont Foot Auvergne, dat speelt in de Ligue 2 van Frankrijk. Hij kan aan de linkerkant als verdediger én als middenvelder uit de voeten. Gavory tekende dinsdag voor drie seizoenen, met de optie voor nog een extra jaar.

Van origine is Gavory een middenvelder, maar hij beheerst ook de kwaliteiten van een linksback. "Hij is comfortabel aan de bal, heeft een goede functionele techniek en wil graag vooruit spelen", zegt directeur Jordy Zuidam op de website van Utrecht. "Hij onderscheidt zich met zijn uitstekende traptechniek en passing. Nicolas heeft een goed seizoen achter de rug in de Ligue 2 en is vastberaden zich ook in de Eredivisie te laten gelden. Hij heeft de drive in zijn spel die past bij FC Utrecht."

Zuidam geeft aan dat spelers à la Gavory schaars zijn. "Complimenten aan de scouting en in het bijzonder Didier Martel, die een goede rol heeft gespeeld. We zijn blij dat we Nicolas aan onze selectie kunnen toevoegen, want hiermee vergroten we onze mogelijkheden." 

De aanwinst van Utrecht speelde eerder bij onder andere Beauvais Oise, Auxerre en Avenir Sportif Béziers. Gavory is voor Utrecht de tweede versterking in twee dagen tijd. De Domstedelingen verrasten maandag met het aantrekken van Emil Bergström.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd