Officieel: Twente pikt aanvaller Aitor op bij Sevilla B

31 juli 2018, 17:20   Bijgewerkt: 31 juli 2018, 17:36

FC Twente heeft de komst van Aitor Cantalapiedra (22) afgerond. De Spaanse aanvaller is dinsdagmiddag gepresenteerd bij de club uit de Eerste Divisie. Twente neemt Aitor over van Sevilla  B en bereikte met hem een akkoord over een tweejarig contract.

Deze transfer was voor het weekend al aangekondigd, en was het wachten op witte rook. "Het is mooi dat deze speler voor onze club heeft gekozen", zegt technisch directeur Ted van Leeuwen op de website van de Enschedeëers. "Aitor is een zeer technisch en snelle vaardige aanvaller die op beide vleugels kan spelen. Een jongen die in de opleiding van Barcelona heeft gespeeld en zelfs zijn speelminuten heeft mogen maken in Camp Nou."

Aitor is niet de enige nieuwe speler die deze week naar de Grolsch Veste komt. Twente werkt ook aan de transfer van Ricardinho. Waarschijnlijk wordt de linksback woensdag gepresenteerd. De Tukkers hadden ook interesse in Rens van Eijden, maar [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/336314/nec-werkt-aan-een-terugkeer-van-eijden-al-tijdje-in-gesprek/,_blank,hij lijkt voor NEC te kiezen].

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen