NEC werkt aan een terugkeer Van Eijden: "Al tijdje in gesprek"

31 juli 2018, 17:15

NEC werkt aan een terugkeer van Rens van Eijden. De dertigjarige verdediger staat onder contract bij AZ, maar heeft weinig uitzicht op speeltijd. Twee jaar geleden bewandelde Van Eijden de omgekeerde weg. "Het is nog niet helemaal rond. Maar we zijn al een tijdje in gesprek", bevestigt hij.

Van Eijden geeft ook aan dat andere clubs interesse hebben. "Meer kan ik er nog niet over zeggen", laat hij weten aan De Gelderlander. Onder meer FC Twente zou belangstelling hebben voor Van Eijden, maar lijkt op deze manier achter het net te vissen.

Het is al de derde keer dat NEC een poging onderneemt voor de centrale verdediger. Vorige zomer en afgelopen winter toonden de Nijmegenaren ook al interesse "Dat is niet zo heel gek. Hij is zeven jaar lang bij ons een heel belangrijke speler geweest", aldus technisch directeur Remco Oversier.

Voor komend seizoen versterkte NEC zich met onder meer Joey van den Berg, Gino Coutinho en Tom Overtoom. Oversier: "Het is ook geen geheim dat we in de huidige selectie graag in iedere linie ervaring willen toevoegen. In hoeverre dat reëel is, is niet aan mij. Hij heeft een doorlopend contract en er hebben veel clubs interesse in hem. Dat maakt het niet makkelijker."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen