Juventus en AC Milan naderen voltooiing van bijzondere ruildeal

31 juli 2018, 15:23

De geruchten dat Gonzalo Higuaín daadwerkelijk op weg is naar AC Milan, als ook de berichtgeving dat Leonardo Bonucci terug wil naar Juventus werden de laatste dagen steeds hardnekkiger in Italië. Inmiddels zijn de media aldaar het er over eens dat beide spelers een ruildeal gaan maken, waarbij ook Mattia Caldara betrokken wordt.

De inmiddels 24-jarige verdediger, die in eigen land wordt gezien als een groot talent, vertrekt naar AC Milan, evenals Higuaín. De Argentijnse spits wordt voor eerst een jaar gehuurd, waarbij een optie tot koop is bedongen. Daarbij betaalt Milan eerst een bedrag tussen de achttien en twintig miljoen euro voor het eerste seizoen, terwijl het hem voor nog eens 36 miljoen euro definitief kan binnenhalen.

In ruil voor die twee voetballers, krijgt Juventus de vorig seizoen naar Milaan vertrokken Bonucci alweer terug. De man die meteen werd benoemd tot captain, kostte destijds nog liefst veertig miljoen. Hij heeft na één seizoen echter alweer genoeg gezien bij zijn nieuwe club, waardoor hij graag zou willen terugkeren naar Turijn, zeker nu Cristiano Ronaldo daar is neergestreken.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen