Smaakmaker Namli wil PEC Zwolle niet zomaar inruilen

31 juli 2018, 13:50

Younes Namli staat na een sterk seizoen in de belangstelling van meerdere clubs in het buitenland, maar nadat hij deze zomer even aan de kant stond met een blessure, keerde hij wel gewoon weer terug bij PEC Zwolle. En de kans dat hij die club verlaat, is niet zo groot. "Ik teken niet blind ergens. Alles moet kloppen, anders blijf ik hier."

Dat vertelt hij tegenover De Stentor. Na een zeer succesvol eerste seizoen in Overijssel, nadat SC Heerenveen niet met hem verder wilde, had onder meer het Italiaanse Genoa veel interesse. Zij kwamen er echter niet uit met Zwolle over de hoogte van de transfersom, terwijl het Turkse Kasimpasa, dat evenwel interesse had, eerst spelers van de hand moet doen om finciële ruimte te krijgen.

Toch zijn er meer kanshebbers. "Ik heb een paar clubs meteen afgezegd. Die vond ik niet interessant", aldus de multifunctionele Namli. Bovendien heeft PEC Zwolle deze zomer alleraardigst ingekocht, waardoor zij zomaar eens een van de verrassingen in de Eredivisie kunnen worden komend seizoen. Misschien wel mét Namli.

"Ik heb ambities en als zich een mooie kans voordoet, sta ik daar open voor. Als ik hier blijf, ben ik ook blij. Ik heb namelijk het gevoel dat we dit seizoen met deze ploeg voor Europees voetbal kunnen spelen. We zijn goede spelers kwijtgeraakt, maar we zijn ook heel goed versterkt", aldus de sterkhouder van afgelopen seizoen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen