Van Marwijk voor het eerst op het trainingsveld van PSV

31 juli 2018, 13:49   Bijgewerkt: 31 juli 2018, 14:19

Bert van Marwijk heeft dinsdag zijn opwachting gemaakt op het trainingsveld van PSV. Tijdens de openbare training op De Herdgang stond hij op het veld naast zijn schoonzoon Mark van Bommel. Hoewel hij geen officiële functie bekleedt bij PSV, staat hij in aanloop naar de Johan Cruijff Schaal de PSV-coach dus wel bij - voor het eerst tijdens een officieel open moment van de Eindhovenaren.

In tegenstelling tot Van Marwijk was rechtsback Santiago Arias niet van de partij in Eindhoven. Hij maakt momenteel zijn transfer naar het buitenland rond. De verwachting is dat hij naar Atlético Madrid verkast, al is Napoli ook nog in de race. PSV werkt toe naar het treffen in de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord zaterdagavond. Serdar Gözübüyük heeft de leiding over dat duel, terwijl Danny Makkelie videoscheidsrechter is.

Van Marwijk zal overigens in het Philips Stadion tijdens de Johan Cruijff Schaal niet op de bank zitten bij de technische staf, zo liet Van Bommel eerder al weten. Zijn schoonvader heeft een vrije rol bij PSV, maar zit tijdens officiële duels niet op de bank.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen