Isimat-Mirin: "Stade Rennes en Besiktas hebben geïnformeerd"

31 juli 2018, 12:45   Bijgewerkt: 31 juli 2018, 12:54

Nicolas Isimat-Mirin kan deze zomer PSV zomaar nog eens verlaten. De Franse verdediger lijkt buiten het basiselftal van trainer Mark van Bommel te vallen en krijgt van de Eindhovenaren weinig tegengas om niet te vertrekken. "Ze willen heel graag dat ik blijf, maar willen een vertrek ook niet tegen houden. Ze laten de keuze aan mij", vertelt de achterhoedespeler.

Dat doet hij in een uitgebreid interview met het Franse Foot Mercato. "Ze willen me hier helpen mijn doelen te bereiken", legt Isimat-Mirin uit. "Stade Rennes en Besiktas hebben al geïnformeerd, maar er is ook contact met nog meer clubs. We moeten kijken of er een overeenkomst te vinden is. Voor een terugkeer naar de Franse competitie sta ik altijd open. Daar hoop ik ooit nog terug te keren."

De Fransman arriveerde in 2015 in Eindhoven en is tevreden over de ontwikkeling die hij doormaakte de laatste seizoenen. "Ik ben er in geslaagd om elk jaar steeds een grotere rol te krijgen. Dit seizoen ben ik een van de leiders, een schakel tussen de technische staf en het team. Ik heb meer verantwoordelijkheden."

Toch is hij vooralsnog door Nick Viergever uit het centrum van de verdediging gespeeld bij PSV. Het heeft er dan ook alle schijn van dat hij deze zomer nog vertrekt, ondanks dat Van Bommel al meermaals aangaf dat er niemand meer weg mag in Eindhoven. Santiago Arias leek de enige uitzondering, maar volgens de woorden van Isimat-Mirin wordt ook er voor de Franse verdediger een precedent geschept.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen