Lampard steekt de loftrompet over zijn uitblinker Mount

31 juli 2018, 10:04

Mason Mount verkoos deze zomer Derby County boven Vitesse om uiteindelijk door te breken in het eerste team van Chelsea. Met Frank Lampard heeft hij een manager die weet wat er gevraagd wordt in het eerste team van The Blues: vooralsnog is zijn coach zéér onder de indruk van Mount. "Ik haat het om hem druk op te leggen, maar ik heb enorm veel geloof in zijn kwaliteiten."

Dat vertelt het Chelsea-icoon tegenover Derby Telegraph. "Hij kan dit seizoen heel belangrijk voor ons zijn. Hij heeft geweldige kwaliteiten: hij heeft energie in zijn spel, snelheid, spelinzicht en hij scoorde vorig jaar veel doelpunten in Nederland", aldus zijn nieuwe manager, die nogmaals benadrukte Mount niet teveel druk op te willen leggen.

Lampard gaf de credits na het oefenduel met Wolverhampton Wanderers, waarin Mount de winnende treffer maakte. Afgelopen seizoen maakte hij een hoop indruk in Arnhem met dertien doelpunten en tien assists. Bij Vitesse hadden ze Mount graag nog een seizoen gehuurd van Chelsea, maar hij verkoos een avontuur in Engeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen