Branderhorst ligt voor op schema, maar haalt Eredivisie-start niet

31 juli 2018, 09:00

Mattijs Branderhorst ligt voor op zijn revalidatieschema bij Willem II als het gaat om zijn geplande herstel. Ruim een maand eerder dan verwacht zit hij al zijn laatste fase van de revalidatie na zijn zware bovenbeenblessure, die hem sinds maart aan de kant hield.  "Als ik veel ballen over een meter of zeventig moet trappen, levert dat nog wat problemen op."

Verder is de doelverdediger echter alweer zo goed als fit. Zijn doel om het openingsduel met VVV-Venlo op 11 augustus te halen, lijkt echter toch net niet haalbaar. "Ik moet realistisch zijn. Ik heb nog geen minuut onder de lat gestaan in de voorbereiding", aldus de goalie tegenover het Brabants Dagblad, die daarmee beseft dat hij afhankelijk is van de prestaties van Timon Wellenreuther, de keeper die hij afgelopen jaar uit de basis speelde.   

Desondanks gaat Branderhorst geen onverantwoorde risico's nemen om op die wijze toch fit te zijn voor de Eredivisie-start. "Door nu te veel risico te nemen, kan ik zomaar twee of drie seizoenen verliezen. Ik moet fit zijn en me vrij voelen. Dan kan ik mijn hoogste niveau halen. Daar is ook Willem II het meeste bij gebaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen