Van Bronckhorst over gewild kwartet: "Geen interesse"

31 juli 2018, 09:42

Steven Berghuis, Sven van Beek, Tonny Vilhena en Nicolai Jørgensen zijn de Feyenoorders die naar verluidt nog in de belangstelling staan van clubs uit het buitenland. Dus is Giovanni van Bronckhorst logischerwijs opgelucht dat de Engelse transfermarkt al wél sluit aan het begin van de Premier League, over tien dagen. Daarna zal het rustiger worden dan voorgaande jaren in augustus wat transfers betreft, verwacht hij.

"We zijn met Feyenoord helemaal afhankelijk van de markt. Het is goed dat de Engelse markt op 8 augustus sluit. Daarna draait de carrousel misschien niet meer", stelt Van Bronckhorst tegenover De Telegraaf. Afgelopen jaar was Jørgensen nog dicht bij een overgang naar Newcastle United. Vooralsnog is nog niemand bijzonder geïnteresseerd in de Deen, evenals voor het andere trio.

"Op dit moment is er geen concrete interesse in onze spelers", bevestigt de trainer van Feyenoord. Toch blijft er nog ruim een week onzekerheid in Rotterdam-Zuid, waar de financiële buffer om spelers van hetzelfde kaliber terug te halen een stuk kleiner is dan bij de concurrenten in de top van Nederland.

"Het is afwachten, elk jaar weer. Frustrerend? Nee, we zitten al jaren in die positie", aldus de trainer van Feyenoord, die deze zomer Luis Sinisterra, Yassin Ayoub en Jordy Claise naar De Kuip haalde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen