George kiest na goed seizoen voor avontuur in Emiraten

30 juli 2018, 19:42

Leroy George heeft zijn goede seizoen bij Melbourne Victory beloond zien worden met een transfer. De 31-jarige aanvaller gaat aan de slag bij Baniyas SC, dat komend seizoen als promovendus gaat acteren in de hoogste divisie van de Verenigde Arabische Emiraten. Hij tekent voor één jaar. 

Dat bevestigt Richinel Bryson van Ceasar Sports Account aan FCUpdate.nl. George tekende afgelopen zomer een contract voor een jaar bij Melbourne Victory, na enige tijd zonder club te hebben gezeten. Bij Melbourne Victory presteerde hij uitstekend, want hij maakte negen goals in de competitie en was het gehele seizoen een vaste waarde. Meerdere clubs hadden interesse in George, die zijn keuze dus heeft laten vallen op Azië.

George debuteerde in 2007 bij Utrecht in het profvoetbal. Drie jaar later maakte hij de overstap naar NEC. George liet in 2013 Nederland achter zich en speelde achtereenvolgens voor Qarabag (Azerbeidzjan), Göztepe en Adana Demirspor (beide Turkije). Bij Qarabag vierde de oud-jeugdinternational twee landstitels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen