Meckarovski fluit AZ, een zeer onervaren arbiter voor Ajax

30 juli 2018, 13:04

De cruciale return van AZ in de Europa League tegen FC Kairat staat onder leiding van Dimitar Meckarovski. De 43-jarige Macedoniër krijgt begeleiding van zijn landgenoten Dejan Nedelkoski en Goce Petreski. Ajax, dat dankzij de 2-0 zege een veel betere uitgangspositie heeft dan de Alkmaarders, wordt gefloten door de Pool Bartosz Frankowski.

Ook hij heeft met Marcin Boniek en Jakub Winkler twee landgenoten langs het veld staan. De 31-jarige arbiter is zéér onervaren en floot pas één wedstrijd in de Champions League en ook dat was een voorronde. Destijds had hij de leiding over Celtic tegen Lincoln (3-0 overwinning voor de Schotten).

Vitesse, dat het eerste duel in de Europa League met 2-2 gelijkspeelde, versus FC Viitorul is in handen van Kevin Clancy. De 34-jarige Schot had in 2015 eerder een duel in de voorronde van de Europa League in handen van een Nederlandse club: destijds won AZ met 2-0 van Istanbul Basaksehir. Dat resultaat zou voor de Arnhemmers ook genoeg zijn voor de volgende ronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen