Been over Van der Heijden en Botteghin: "Niet goed genoeg"

30 juli 2018, 10:48   Bijgewerkt: 30 juli 2018, 19:00

Mario Been vindt dat Feyenoord nog een extra centrale verdediger moet halen. De oud-trainer van de Rotterdammers is niet overtuigd van het verdedigingsduo Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijen, terwijl hij ook pleit voor een basisplaats voor doelman Justin Bijlow. "Ik denk dat je dan ook naar de toekomst moet kijken."

Tegenover de camera van RTV Rijnmond doet Been zijn verhaal. "Wie in het centrum gaan spelen, is duidelijk: Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden. Daar zeg ik van: dat is niet goed genoeg." Als alternatieven heeft Feyenoord momenteel Sven van Beek, Renato Tapia en eventueel Jeremiah St. Juste achter de hand.

Ook over de eerste doelman is bij Feyenoord nog geen beslissing genomen. Zondag liet Giovanni van Bronckhorst weten dat hij deze week zijn eerste keeper gaat kiezen. Been is fan van Justin Bijlow tussen de palen. "Brad Jones heeft bewezen dat hij niet altijd vlekkeloos keept", stelt Been.

Bijlow hield zijn ploeg in de oefenwedstrijd tegen Fenerbahce bijvoorbeeld uitstekend op de been. Met een gestopte pingel en enkele onmogelijke reddingen zorgde hij er voor dat Feyenoord nog een gelijkspel uit het vuur sleepte. Been: "Ik denk dat je dan ook naar de toekomst moet kijken. Dan denk ik dat Bijlow er klaar voor is."

Van Bronckhorst en co hebben nog een maand om te kijken of er daadwerkelijk een nieuwe speler in het hart van de verdediging nodig is. Tegen Levante werden die posities ingevuld door Van der Heijden en Van Beek, terwijl St Juste op rechts speelde en opvallend: Calvin Verdonk was de linksback.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen