Groenendijk erkent interesse in Veerman als vervanger Johnsen

30 juli 2018, 08:19   Bijgewerkt: 30 juli 2018, 11:42

ADO Den Haag is naarstig op zoek naar een nieuwe spits. Afgelopen weekend vertrok Bjørn Johnsen voor een Haags recordbedrag naar AZ, terwijl de Chinees Yuning Zhang de eerste competitiewedstrijden mist vanwege een internationaal toernooi. Als vervanger is Henk Veerman een optie, meldt coach Fons Groenendijk. "Het is iemand die voor ADO heel interessant is."

Dat verklaart de oefenmeester van ADO tegenover Omroep West. Hij voegt er wel meteen een voorbehoud aan toe. "We volgen meer spelers, omdat we niet weten over dat lukt en haalbaar is. Het gaat deze weken vooral om dat er buiten de lijnen gebeurt, dat is net zo belangrijk als wat er binnen de lijnen gebeurt."

Hoewel ADO zo'n twee miljoen euro ontving voor Johnsen, weet Groenendijk nog niet hoeveel geld er in een nieuwe nummer 9 geïnvesteerd mag én kan worden. "Daar ga ik niet over." Hij verwacht zelf niet dat er nog heel veel nieuwe spelers richting Den Haag trekken. Nodig vindt de trainer dat ook niet. "Mocht er nog een spits bijkomen en eventueel nog een rechtsback, denk ik dat we een heel goede groep hebben."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen