FC Barcelona ziet middenvelders Suárez en Gomes wegvallen

29 juli 2018, 23:58

FC Barcelona heeft een tegenvaller moeten incasseren: tijdens de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur (2-2, winst na strafschoppen) vielen André Gomes en Denis Suárez uit met een blessure. Beide middenvelders hebben het trainingskamp verlaten en liggen minimaal een aantal weken uit de roulatie bij de Catalanen, met hun opgelopen hamstringkwetsuur.

En dat is wellicht nog wel het meest slechte nieuws voor de transfermarkt: Gomes heeft naar verluidt zijn krediet bij trainer Ernesto Valverde verspild en mag vertrekken, terwijl over Suárez al jarenlang twijfel heerst bij de grootmacht. Beide spelers stonden op de nominatie om deze zomer te vertrekken uit Catalonië - evenals Lucas Digne die voor een vertrek staat. Dat wordt door deze blessures echter een stuk lastiger. 

Gomes ligt volgens de Catalanen zo'n twee maanden uit de roulatie, terwijl Suárez enkele weken langs de kant staat. De Spaanse supercup tegen Sevilla op zondag 12 augustus staat dan ook flink op de tocht voor het duo, van wie afgelopen jaar beide één duel in actie kwamen tijdens de dubbele afstraffing tegen Real Madrid (2-0, 1-3). Na dat duel herstelde dat Catalanen zich overigens wel met een heel sterke serie in La Liga.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen