Simeone verkiest landgenoot Messi tóch boven Cristiano Ronaldo

29 juli 2018, 17:58

Diego Simeone vindt Lionel Messi een betere voetballer dan Cristiano Ronaldo. De Argentijn sprak tijdens het wereldkampioenschap voetbal dezelfde woorden nog omgekeerd uit, maar dat had volgens de coach te maken met het feit dat de Portugees in sommige teams makkelijker in te passen is. Als de trainer van Atlético Madrid moet kiezen, gaat hij met volle overtuiging voor zijn landgenoot.

Dat vertelde hij tijdens de persconferentie tijdens de International Champions Cup. "Sorry voor de fans van Cristiano, maar ik zou Messi altijd boven Cristiano verkiezen", verzekerde Simeone. Messi kon tijdens het WK Argentinië niet naar de WK-titel leiden en tijdens dat toernooi kwam in een geluidsfragment tussen Simeone en zijn assistent Mono Burguos naar buiten dat de Atlético-coach voor Ronaldo zou gaan.

"Maar dat was niet vanuit het perspectief wie de beste voetballer ter wereld is", herstelde de coach zich. "Dat ging over het feit wie het beste in een team met verder normale spelers zou passen. Maar Messi is, omringd met geweldige voetballers, zonder twijfel de allerbeste speler ter wereld", liet Simeone niet aan duidelijkheid te wensen over.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen