Overgoor wil blijven, ondanks dat hij van Go Ahead weg mocht

29 juli 2018, 17:03

Sjoerd Overgoor mocht vertrekken bij Go Ahead Eagles. In het vernieuwde team van John Stegeman zou geen ruimte meer zijn voor de middenvelder, die vorig seizoen nog de captain was van de Deventenaren. Toch weigert de voetballer om op te geven en wil hij graag blijven in Deventer. "Ik ben ook niet op zoek naar een andere club", laat hij weten.

Tegenover RTV Oost ging hij in op zijn toekomst. "Als er wat leuks op mijn pad komt kan ik altijd kijken, maar ik heb het hier ontzettend naar m'n zin, ondanks dat ik nu minder minuten maak. Ik heb wel het gevoel dat dit een groep is dat beter gaat draaien dan vorig jaar en daar wil ik graag deel van uitmaken." En dat terwijl er eerst geen plek voor hem leek binnen de selectie.

In de voorbereiding maakte Overgoor al meer minuten dan dat hij op voorhand had verwacht en mede daardoor denkt de man, die eerder bij onder andere SC Cambuur en De Graafschap speelde, dat hij nog van toegevoegde waarde kan zijn onder Stegeman. Ondanks zijn beperkte rol heeft hij het namelijk erg naar zijn zin onder de coach die deze zomer overkwam van Heracles Almelo.

"Hij heeft een hele duidelijke visie en heeft veel autoriteit. Dat straalt hij ook uit. Het is geen 'ja maar', maar gewoon doen hoe hij het hebben wil. Daar is hij heel duidelijk mee bezig en je ziet dat veel jongens het oppakken", aldus Overgoor. "Ik heb zelf ook een goed gesprek met hem gehad en hij vindt dat ik een intelligente speler ben. Ik heb het gevoel dat als ik blijf, hij wel gebruik van me gaat maken. Ik ben niet een speler die snel opgeeft."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen